1 oktober 2018

NU.nl brengt laatste nieuws uit Den Haag in samenwerking met Dagblad 070

NU.nl is weer een regiopartner rijker. Samen met Dagblad 070 gaan we je het laatste nieuws uit Den Haag brengen. Wie zijn locatie deelt met de app, krijgt vanaf maandag 1 oktober in Den Haag automatisch een extra blok met regionaal nieuws van Dagblad 070 te zien op de voorpagina van onze app.

“Ik vind het geweldig dat we zo snel groeien in de regio. Vorige maand zijn we gestart met het brengen van Rotterdams nieuws en nu breiden we uit naar Den Haag. Voor NU.nl is dat heel belangrijk, want we willen de site en app elke dag relevanter maken voor onze bezoekers.”, vertelt Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur van NU.nl.

Hoofdredacteur van Dagblad 070 Rene Dons over de samenwerking: “Voor ons is dit een enorme stimulans. Met een goede mix op de redactie van zeer ervaren en hongerige jonge journalisten kunnen wij meer mensen in Den Haag van het laatste (sport)nieuws voorzien en is ook de rest van Nederland snel op de hoogte van alle gebeurtenissen in de Residentie. Samen met NU.nl zal ons bereik enorm toenemen. Voor een piepjonge nieuwswebsite, die al een jaar lang kans ziet om gemiddeld dertig interessante nieuwsberichten per dag te vinden, is dat voor Dagblad070 een enorme opsteker.’’

Een maand geleden sloegen NU.nl en RTV Rijnmond de handen al ineen. We hebben nu samenwerkingen in Alphen aan den Rijn (alphens.nl), Amsterdam (AT5), Breda (BredaVandaag), Groningen (gic.nl), Haarlem (NH Nieuws), Leiden (Sleutelstad), Midden-Zeeland (De Bode), Rotterdam (RTV Rijnmond), Utrecht (DUIC) en West-Brabant (De Bode).