5 juni 2019

NU.nl bundelt krachten met Moving Digital

NU.nl en Moving Digital, grootste online marketingpartner voor makelaars, zijn een samenwerking gestart om 80 procent van het totale woningaanbod in Nederland geautomatiseerd te promoten via de NU.nl propositie NUlokaal adverteren.

NUlokaal adverteren is een self-service tool van NU.nl waarmee gebruikers gemakkelijk een display advertentie kunnen aanmaken en deze lokaal kunnen laten uitleveren in de NU.nl-app. Door een gewenste locatie en omringende straal aan te geven, kan de advertentie specifiek getarget worden.

“Door de krachten van Moving Digital en NU.nl te bundelen, kunnen we het woningaanbod in Nederland naar de beeldschermen van onze appgebruikers brengen”, aldus Max Roks, verantwoordelijk voor NUlokaal binnen NU.nl. “De combinatie van het grote aanbod van Moving Digital en de targetingmogelijkheden van NUlokaal stelt ons in staat om het woningaanbod hyperlokaal te promoten in de NU.nl-app.”

Moving Digital, voorheen KijkMijnHuis, is de grootste online marketingpartner in de makelaardij. Moving Digital bedient met haar producten ruim 1.900 makelaarskantoren welke gezamenlijk grofweg 80 procent van het totale woningaanbod in Nederland vertegenwoordigen.

Lex Groenewegen van Moving Digital: “Met onze producten brengen wij consumenten sneller met hun droomwoning in aanraking of met de juiste verkoopmakelaar in contact. Ons doel is om de makelaar te helpen het marketingbudget zo effectief mogelijk te besteden. NU.nl is online georiënteerd met een ongekend bereik: samen kunnen wij makelaars en consumenten met elkaar verbinden op het juiste moment. De energieke en flexibele houding die we bij NU.nl ondervinden is bijzonder voor zo’n groot bedrijf. Het is de perfecte partner voor Moving Digital en haar makelaars.”

Over NU.nl

Elke maand bereikt NU.nl meer dan 7 miljoen unieke bezoekers: ongeveer de helft van de Nederlandse bevolking. Bij NU.nl staat de bezoeker altijd centraal; je vindt er al het nieuws wat je moet en wilt weten. Bezoekers komen er voor de laatste headlines, maar zijn ook geïnteresseerd in de nieuwsberichten en inspiratiecontent binnen verschillende katernen zoals NUwonen.

Over Moving Digital

Moving Digital biedt een totaaloplossing voor alle online marketingactiviteiten in de makelaardij. Met ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van online marketingproducten laat Moving Digital zien dat ze het makelaarsvak begrijpen, zowel in een kopers- als verkopersmarkt. Moving Digital werkt met zowel lokale als internationale (vastgoed)partners en is naast Nederland actief in Scandinavië, Groot-Brittannië, Australië en Nieuw-Zeeland.