6 maart 2019

NU.nl en Indeed bundelen krachten

NU.nl en Indeed zijn een samenwerking gestart op het gebied van vacatures. De grootste nieuwssite van Nederland brengt nieuws en achtergrond over carrière, waarna de koppeling wordt gemaakt naar Indeed voor het vacatureaanbod.

Sterke partner consumentenpropositie
“Door het bundelen van de krachten van Indeed en NU.nl bieden we de bezoekers iets interessants’, aldus Hendrik-Jan Staal, verantwoordelijk voor nieuwe consumentenproposities binnen NU.nl. ‘Beide partijen blijven in hun kracht. NU.nl door te komen met interessante content voor je carrière en Indeed middels het vacatureaanbod. Ik ben blij dat we met Indeed een sterke partner hebben gevonden voor deze consumentenpropositie.’

Relevante content
De katern werk is populair en onderwerpen omtrent carrière worden gretig gelezen op NU.nl. Door relevante content te combineren met een groot vacatureaanbod wordt de weg naar een nieuwe baan makkelijker. Aan werkgevers is ook gedacht: zij kunnen via NU.nl vacatures plaatsten op Indeed om zo de ideale kandidaat voor een functie te vinden.

Zichtbaar
Met maandelijks meer dan 7,7 miljoen bezoeken en 200.000 nieuwe vacatures is Indeed de grootste vacaturesite van Nederland. Sander Poos, Managing Director van Indeed Benelux: “Door de samenwerking tussen NU.nl en Indeed verbinden de grootste nieuwssite en de grootste vacaturesite zich aan elkaar. Door zichtbaar te zijn op een plek waar werkzoekenden zich al begeven, komen zij ook hier in aanraking met potentiële werkgevers en relevante carrièrekansen. Op die manier kunnen wij onze missie vervullen: mensen aan een baan helpen.”

NUwerk wordt de plek binnen NU.nl waar werkgerelateerde content en vacatures samen komen, zodat werkzoekenden zo eenvoudig mogelijk hun droombaan kunnen realiseren.

Over NU.nl
Elke maand bereikt NU.nl meer dan 7 miljoen unieke bezoekers: ongeveer de helft van de Nederlandse bevolking. Bij NU.nl staat de bezoeker altijd centraal; je vindt er al het nieuws wat je moet en wilt weten. Bezoekers komen er voor de laatste headlines, maar zijn ook geïnteresseerd in de nieuwsberichten en inspiratiecontent binnen verschillende katernen zoals werk.

Over Indeed
Meer mensen vinden banen op Indeed dan waar dan ook. Indeed is de nummer 1-vacaturesite ter wereld en helpt werkzoekenden in meer dan zestig landen en in 28 talen bij het vinden van miljoenen vacatures via de (mobiele) website of de Indeed-app. Maandelijks bezoeken meer dan 250 miljoen mensen Indeed voor het zoeken naar vacatures, het plaatsen van hun cv en het onderzoeken van bedrijven (bronnen: SilkRoad & iCIMS). Ga voor meer informatie naar Indeed.