5 november 2018

NU.nl voegt zeven nieuwe bijlagen toe aan voorpagina

Vanaf vandaag verschijnt er elke dag van de week een nieuw katern op de voorpagina van NU.nl. Het katern Overig maakt plaats voor verdiepende bijlagen over onder andere Auto, Gezondheid, Eten en drinken en Werk. De bijlagen worden gemaakt door de redactie van NU.nl, in samenwerking met verschillende tijdschriften.

“We willen onze bezoekers met online mini-tijdschriften over specifieke thema’s elke dag een extra reden geven om naar NU.nl te gaan,” vertelt hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman.

De week wordt afgetrapt door het katern Werk, waarin de economieredactie van NU.nl met een kritische blik kijkt naar alles dat opvalt op de werkvloer of rondom het thema carrière. Op dinsdag staat Gezondheid op de voorpagina. Hierin brengen we praktische artikelen over hoofd, lichaam en bewegen. NU.nl werkt op dit thema samen met het tijdschrift Flow en Gezondheidsnet, de grootste gezondheidssite van Nederland. Woensdag staat in het teken van Geld, met aandacht voor alles wat speelt op gebied van persoonlijke financiën. Elke donderdag staat het katern Auto op de voorpagina. Hier wordt alles rondom autonieuws en mobiliteit gepubliceerd, in samenwerking met Autoweek.

Vlak voor het weekend staat NU.nl in het teken van Eten en drinken, met artikelen over trends en inspiratie voor in de keuken. Zaterdag is wetenschapsdag, in samenwerking met het populairwetenschappelijke tijdschrift Quest, en zondag staat het katern Wonen op de voorpagina, waarin we schrijven over alles op het gebied van verbouwen, interieurtrends en duurzaam wonen”