4 november 2013

NUlab: ruim 150 aanmeldingen, nog enkele plekken over

NU.nl zet haar deuren open met NUlab en gaat op zoek naar de beste ideeën voor nieuwsinnovatie. De inschrijving voor het programma sluit donderdag 7 november.

De afgelopen weken zijn er een overweldigend aantal aanmeldingen binnengekomen. Er zijn echter nog een paar plekken over voor de innovators van de toekomst.

Unieke kans
Het innovatieprogramma NUlab is toegankelijk voor iedereen. Tijdens het programma worden de deelnemers getraind door experts uit het veld op de ‘lean startup’ manier. De deelnemers leren ideeën te beschrijven, te ontwikkelen, te testen en strijden tegen andere ideeën.

Het programma start 12 november. Uiteindelijk worden de beste ideeën in een vierdaagse bootcamp in januari daadwerkelijk gerealiseerd. De winnaar ontvangt een geldprijs van 10.000 euro en het winnende idee maakt kans om onderdeel van NU.nl te worden.

Innovation by making
Meer informatie over het programma en over hoe ‘Innovation by Making’ werkt is te vinden op NUlab.nl en via de gratis live Freelunch op woensdag 6 november om 12:15 uur.