21 mei 2012

NU.nl BlackBerry app

NU.nl voor de BlackBerry bleek snel na de lancering al een groot succes. Een goede reden om de app te optimaliseren om zo nog beter gebruik te maken van de mogelijkheden van het besturingssysteem van BlackBerry. Het delen van artikelen via BlackBerry Messenger en het reageren via NUjij zijn twee belangrijke nieuwe features van de app.

Sinds de lancering in november 2011 is de NU.nl BlackBerry app al meer dan 180.000 keer gedownload en zorgden de bezoekers in april 2012 voor 4,3 miljoen pageviews.

Het herkenbare format en de overzichtelijkheid van NU.nl kenmerken ook de BlackBerry app. In een oogopslag scan je naast de meest actuele info over weer, verkeer en de tv-gids de verschillende nieuwscategorieen. Met een klik selecteer je makkelijk het nieuws dat jij interessant vindt. Erg handig is dat je nieuws ook offline kunt lezen. Zo kun je s ochtends thuis het nieuws ophalen en in de file ook bij geen bereik rustig lezen. Anders dan je wellicht zou verwachten, verbruikt de app weinig data op je toestel.

De NU.nl BlackBerry app is gratis en te downloaden in de BlackBerry App World .