15 september 2014

NU.nl houdt Google Hangout met minister Dijsselbloem

Op Prinsjesdag van 19.20 – 19.40 uur

NU.nl organiseert op Prinsjesdag een live Google Hangout met de minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem.

Viereneenhalf uur nadat de minister op Prinsjesdag de Miljoenennota in de plenaire zaal van de Tweede Kamer aanbiedt, staat hij NU.nl te woord in een exclusieve Google Hangout. Dit interview is live te volgen via Google+ en op NU.nl en biedt de lezers mogelijkheid om vooraf én live input te leveren aan het gesprek.

Iedereen in gesprek met de minister
Heb je altijd al willen weten hoe de Miljoenennota tot stand komt? Of vraag je jezelf af op welke manieren de Miljoenennota tegemoet komt aan de wensen van de verschillende politieke partijen? Misschien wil je wel weten waarom er is gekozen voor het verlagen van de eerste schijf inkomstenbelasting of waarom Defensie extra geld krijgt. En wat vindt de minister er eigenlijk van dat er meer geld moet worden afgedragen aan de EU?

De Live Hangout met minister Dijsselbloem, op dinsdag 16 september, van 19.20 tot 19.40 uur, is live te volgen via Google+ en op NU.nl. Wil je de minister ook een vraag stellen over de Miljoenennota? Dat kan via een tweet met hashtag #NUprinsjesdag of door vooraf een vraag in te sturen via NUjij.

NU.nl maakt per dag rond de 275 nieuwsberichten. Door nu ook live aandacht te besteden aan Prinsjesdag en hierbij de lezers een rol te geven onderstreept het nogmaals haar waarde als grootste nieuwsmerk van Nederland.