28 september 2012

NU.nl lanceert NUgeld.nl

NU.nl lanceert vandaag een nieuwe extensie NUgeld.nl. De omgeving biedt een helder overzicht van de laatste berichten die van toepassing zijn op de persoonlijke financiële situatie. ING biedt als exclusieve partner een relevante bijdrage binnen dit thema.

Martin Hersman, manager Zakelijk & Finance Sanoma Media: “We zijn enorm trots op deze nieuwe NU Extensie. We zien dat onze lezers steeds meer informatie willen over het pensioen, sparen, wonen en andere financiële thema’s. Door een gestructureerd overzicht van de laatste berichten op dit gebied aan te bieden spelen we in op die behoefte. ING past daar met haar expertise op een relevante en aanvullende manier bij.”

Heidi van Eijk, manager Marketing ING: “ING wil mensen meer inzicht en overzicht geven in geldzaken. Zelf slimmer worden met geldzaken helpt bij het realiseren van financiële doelen, zoals het kopen van een huis of het regelen van een pensioen. Het krijgen van inzicht en overzicht van hun financiële zaken is voor alle Nederlanders belangrijk en daar maakt ING zich ook sterk voor. We zijn dan ook erg blij met deze samenwerking. Want met het enorme bereik van NU.nl zijn we in staat om nog meer Nederlanders te kunnen helpen met hun vragen op het gebied van financiën. ”