30 december 2014

NU.nl reikt voor het eerst NUtech Awards uit

NU.nl reikt dit jaar voor het eerst de NUtech Awards uit voor de beste smartphones, tablets, laptops en games van 2014. De techredactie testte het afgelopen jaar tientallen apparaten en koos op basis van deze reviews en tests in elke categorie een gouden, zilveren en bronzen winnaar. In de categorie Beste Nederlandse app en Meest innovatieve bedrijf konden de lezers van NU.nl stemmen. De redactie maakte hierbij alleen een voorselectie.

De iPhone 6 is uitgeroepen tot beste smartphone dankzij de indrukwekkende camera en het mooie scherm. De Nexus 9 met zijn strakke behuizing en bijzondere schermformaat wint de award voor beste tablet. De NU.nl-lezers verkozen ING Bankieren tot de beste Nederlandse app. De volledige juryrapporten zijn te lezen op NU.nl en zijn toegelicht in korte video specials van NUtech.

Colin van Hoek, chef redactie van NUtech:
“We reiken dit jaar voor het eerst de NUtech Awards uit om onze miljoenen lezers te helpen bij het kiezen van hun nieuwe producten. We testen het hele jaar door smartphones, tablets, laptops en games en bieden nu met de NUtech Awards in één keer een overzicht aan het eind van het jaar.”

Smartphones                  
1. iPhone 6
2. HTC One M8
3. Samsung Galaxy Note 4

Tablets
1. Nexus 9
2. iPad Air 2
3. Samung Galaxy Tab S

Laptops
1. Macbook Pro
2. Microsoft Surface Pro 3
3. Dell XPS 15

Games
1. Dragon Age: Inquisition
2. Hearthstone: Heroes of Warcraft
3. Mario Kart 8

Beste Nederlandse app

ING

Meest Innovatieve bedrijf

Tesla