24 december 2014

NU.nl verzorgt jaaroverzicht op SBS6 op oudejaarsavond

SBS6 zendt in samenwerking met NU.nl op oudejaarsavond Het Jaaroverzicht van NU.nl uit. In dit programma worden de hoogtepunten van het nieuws uit 2014 op een rijtje gezet.

Eerder dit jaar maakte NU.nl in samenwerking met Veronica een dagelijks programma rondom het Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië.

“Voor NU.nl is het belangrijk om onze bezoekers – naast het laatste nieuws – overzicht te bieden”, aldus hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman. “Dit doen we al in jaaroverzichten op onze site en in onze apps, maar nu gaan we een stapje verder door het ook primetime op SBS6 te brengen.”

In dit nieuwsoverzicht zal worden ingegaan op de eerste Koningsdag, de landing van ruimtesonde Rosetta, het succes van Oranje tijdens het WK voetbal en de tweede plaats van The Common Linnets tijdens het Eurovisie Songfestival in Denemarken.

MH17

Maar ook de ramp van MH17, de opmars van IS en de uitbraak van het Ebola-virus zullen in de uitzending worden toegelicht.

Het NU.nl-jaaroverzicht wordt uitgezonden op 31 december om 20.00 uur op SBS6. Wederom een mooi voorbeeld van synergie tussen SBS Broadcasting en Sanoma.