3 oktober 2019

NUsport lanceert jaarboek 2019

NUsport is onderdeel van NU.nl en het online platform voor de sportliefhebber. Met altijd het laatste sportnieuws, verslaggevers ter plaatse, achtergronden, columns en liveblogs met veel ruimte voor foto’s, video’s en statistieken. Voor de sportliefhebber is NUsport onderdeel van de dagelijkse routine, en een vertrouwd merk.

Dit jaar lanceert NUsport een jaarboek over het jaar 2019. Dit wordt een prachtige glossy cadeauspecial (172 pagina’s) met de meest spectaculaire sportfoto’s van het jaar en interviews met spraakmakende sporters. En in deze prachtige special staat de uitslag van de NUsport Awards: de sportvrouw, sportman, het talent, de trainer, het team en het sportmoment van 2019. Het NUsport-publiek beslist wie wint!

Welke sporters gaan het volgens NUsport maken in 2020? En zo nog heel veel meer moois. Een special met foto’s van voetbal, Formule 1, wielrennen, schaatsen, tennis etc. waar je naar blijft kijken. Prachtportretten van dé sporters van dit jaar, geschoten door top sportfotograaf Pim Ras.
Kortom: een special die je niet wil missen, een special die je graag cadeau doet.

Met het NUsport jaarboek zet Sanoma in op de doelgroep mannen 20-60 jaar. Een doelgroep die op NUsport online al goed vertegenwoordigd is. Benieuwd naar de verschillende adverteerders mogelijkheden? Klik hier!