23 juni 2015

Onderzoek wijst uit: niet skinny, maar fit zijn is de trend

‘Voel je deze zomer fit en gelukkig!’, dat is de boodschap van Fashionista’s Feel Good Guide, de speciale editie van het magazine Fashionista. Maar liefst 97% van de Fashionista lezeressen geeft in het onderzoek aan een gezonde levensstijl belangrijk te vinden. Met als doel zich lekker in hun vel te voelen.

Killerbody

Geïnspireerd door bekende health- en foodbloggers zijn jonge meiden op zoek naar een gezonde lifestyle. Sporten en gezond eten is een steeds groter wordende trend onder deze jonge doelgroep. Het onderzoek laat zien dat 98% gezond eten belangrijk vindt, 84% regelmatig sport en 99% zich beter voelt als ze fit is. Lezeressen zijn niet op zoek naar een killerbody, maar willen zich vooral fit en zelfverzekerd voelen.

Rens Kroes deelt tips voor gezonde voeding

Ook kunnen lezeressen in 4 weken in shape komen met de Fashionista’s Feel Good Kalender en het stappenplan volgen voor een gezonde levensstijl. Met elke dag een handige tip, inspirerende quote of een lekker recept. Vier Nederlandse it-girls werkten mee aan de kalender: Rens Kroes deelt elke week een power-recept, Anna Nooshin van NSMBL geeft tips voor een mooie huid, de bloggers van Chickslovehappiness geven advies voor een zen-lifestyle en #FITGIRLCODE geeft tips over sportmotivatie. De eerste week van de kalender is te vinden in de print editie, de volgende drie weken zijn te downloaden via Fashionista.nl.

Meer weten?

De Fashionista Feel Good Guide biedt gezonde recepten, sportieve mode, voel-je-zen-tips en inspirerende Instagram-accounts.Ook is een bijpassende Fashionista ‘Feel Good, Be Awesome’ must-have canvas tas te koop via fashionista.nl. De Feel Good Guide ligt vanaf vandaag in de winkel en is online te koop via tijdschrift365.nl.