30 april 2014

Online winkelstraat KidsToday.nl is live

Het Parenting-cluster binnen Sanoma (bekend van Ouders van Nu en Kek Mama) en Fashionchick.nl lanceren Kidstoday.nl: dé online shopping site voor ouders. Op de site vind je zwangerschapskleding, kinderkleding, schoenen en accessoires van de beste webshops.

Met keus uit ruim 70 webshops, 150.000 producten en 500 merken, vinden ouders op KidsToday.nl altijd het juiste kledingstuk. Van budgetmerken als C&A en Scapino tot luxe merken als Little Marc Jacobs en Burberry; KidsToday heeft een ruim aanbod voor iedere stijl en portemonnee. Ouders die het zoeken van het perfecte kledingstuk tussen 150.000 producten een onmogelijk opgave vinden, kunnen opgelucht ademhalen. Door het gebruik van handige filters is het juiste item binnen enkele seconden gevonden.

Shoppen, nieuws en advies

KidsToday.nl is naast een online shoppingplatform met zwangerschaps-, baby- en kinderkleding ook de plek voor inspiratie, nieuws en advies. De redactie houdt de bezoeker dagelijks op de hoogte van de nieuwste kinderkledingtrends, merken en webshops en geeft tips en adviezen. Chantal van der Meijs, manager Kidstoday.nl: “Online positie- en kinderkleding shoppen brengt geregeld vragen met zich mee zoals ‘Waar moet ik rekening mee houden bij het kopen van een eerste voedingsbeha?’ en ‘Wat zijn de kledingtrends op school?’. Door naast een uitgebreid productaanbod de doelgroep ook te voorzien in tips en adviezen, bieden we een compleet online platform aan.”

Samenwerking met Sanoma

Kidstoday.nl is een initiatief van Fashionchick.nl, dat in september 2013 volledig is overgenomen door Sanoma. De nauwe samenwerking tussen KidsToday.nl en het Parenting-cluster binnen Sanoma biedt nieuwe mogelijkheden. Vanaf volgende maand zijn onder andere de modespecials uit de bladen Ouders van Nu, Kek Mama en Kinderen terug te vinden op KidsToday.nl. De producten uit de printmagazines zijn direct te vinden en te koop via KidsToday.nl.

Contact

Kijk voor meer informatie op KidsToday.nl of neem contact op via sales.nl@sanoma.com.