13 september 2013

Ook met korting naar eDay?

Op 10 oktober is het weer zover: Emerce eDay, het toonaangevende e-business event van de Benelux. Sanoma is Golden Sponsor van dit inspirerende congres en relaties van Sanoma krijgen €100,- korting!

Meer dan 1.700 bezoekers verzamelen zich in de Amsterdamse Convention Factory met de grote vraag: What’s next in media, marketing and e-business? Er staan 70 (internationale) sprekers geprogrammeerd zoals: Georges-Edouard Dias (Chief Digital Officer L’Oréal), Josh Grau (Head of Brand Strategy Europe van Twitter), Aza Raskin (VP van Jawbone), Ji Lee (Communication Designer van Facebook) en Jon Matonis (lid van de directie van Bitcoin). De complete line-up en meer informatie is te vinden op Emerceeday.nl/speakers.

€100,- korting op een toegangsbewijs
Relaties van Sanoma kunnen gebruik maken van een speciale eDay aanbieding. Je krijgt €100,- korting op een toegangsbewijs. Je betaalt € 495,- i.p.v. € 595,-.
Kies bij je inschrijving voor: ‘I have a code’. Code in: EDAY30SAAO

Workshop
Bezoek onze workshop: From Space to Solutions door Marc Stubbé (CCO Sanoma). Marc spreekt over de veranderde mediaconsumptie en ontwikkelingen in advertising technologie. Welke oplossingen zijn er voor adverteerders om de multichannel customer te bereiken en te inspireren? Je bent ook van harte welkom op onze stand op de Playground voor een borrel aan het eind van de dag.

www.emerceeday.nl