5 juni 2013

Op de cover van Donald Duck!

Welke papa wil nu niet een rol in het vrolijkste weekblad van Nederland? Speciaal voor Vaderdag kunnen vaders verrast worden met een wel héél bijzonder cadeau: een gepersonaliseerde Donald Duck waarin zij zelf een rol spelen. Op de cover komt een foto van vader te staan en is er plek voor een persoonlijke boodschap. Een jongensdroom die uitkomt….

De eerste gepersonaliseerde editie van Donald Duck is al gemaakt! Die is voor een van de bekendste papa’s van Nederland: Bastiaan Ragas, bekend als acteur, producent, maar ook als schrijver van boeken over het vaderschap. Hij kreeg vandaag als eerste een hoogstpersoonlijke Donald Duck en was daar blij verrast mee.

 
Bastiaan: “Als vader van vier is vaderdag dé dag voor mij. Als kind de Donald Duck gelezen en nu sta ik er als vader op. De cirkel is rond, ik heb alles bereikt wat er voor mij te bereiken viel! Doe mij meer van dit soort dagen”. Donald Duck Weekblad is niet alleen populair onder de doelgroep kinderen, maar zeker ook onder de doelgroep volwassen mannen. Het vrolijke weekblad neemt sinds mei van dit jaar de tweede positie in op de lijst meest gelezen bladen onder de mannen.

Bestellen van de Donald Duck Vaderdag editie kan via www.donaldduck.nl/vaderdag. De gepersonaliseerde special kost € 9,99 excl. verzendkosten van € 2,25.

Donald Duck Vaderdagactie