29 mei 2019

OV-staking niet van invloed op bezoekersaantal Libelle Zomerweek

Almere, 29 mei 2019 – De Tropical Party van de Libelle Zomerweek telde met 81.100 weer een ongeëvenaard aantal bezoekers. Zelfs de grote landelijke OV-staking op dinsdag 28 mei weerhield Libelle-fans er niet van om naar het Almeerderstrand te komen. Er werd opgeroepen om te carpoolen naar Almere en op vertoon van een NS-ticket kon gratis geparkeerd worden. Alle bezoekers werden deze dag bij binnenkomst getrakteerd op een heerlijk kopje koffie.

Een week lang konden bezoekers genieten van een heerlijk dagje uit op het strand vol palmbomen, muziek en tropical vibes. Donderdag opende Libelle hoofdredacteur Hilmar Mulder samen met Libelle’s nieuwe columniste Erica Terpstra de Zomerweek onder begeleiding van een swingende brassband. Het was het startsein voor een tropische week met veel zon, waarmee de zomer knallend is ingeluid. Er waren dagelijks wisselende optredens van topartiesten als Nick & Simon, Glennis Grace en Anita Meyer, 15.000 inspirerende workshopplekken, Libelle Special-masterclasses en dj-sets van Barry Paf, Lindo Duvall en Jody Bernal. Met meer dan 400 shops en heerlijk eten en drinken was de 23e editie van de Zomerweek een echt feest voor vriendinnen, zussen, moeders, dochters en collega’s!

Nog even nagenieten? Bekijk de aftermovie van deze Tropical Party.

Volgend jaar wordt de Libelle Zomerweek gehouden van donderdag 14 mei tot en met woensdag 20 mei op het Almeerderstrand van Almere.

Fotografie:  Sjoerd Eickmans Fotografie