27 juli 2016

Partner worden van de Flair Fit & Gezond Challenge 2016?

Half september start Flair met een zes weken durende Fit & Gezond Challenge. Bedoeld voor alle vrouwen in de leeftijd van 25 tot 45 jaar die fit willen worden en meer willen halen uit een nieuwe bewuste manier van leven.

Flair speelt in op het wij-gevoel en de challenges worden dan ook samen uitgevoerd in en om het huis. Alle adviezen, instructies en informatie worden via het magazine, online nieuwsbrieven, de site, facebook, instagram en een bestaande whatsapp-groep gepresenteerd. Dagelijks worden tips en recepten via flaironline.nl gedeeld. Daarnaast zijn er 8.000 vrouwen lid van een besloten Facebook groep, zodat ze het gevoel krijgen dat ze het samen doen. Het doel is niet het aantal kilo’s die je kunt kwijtraken, maar vooral fit worden.

Wil je partner worden van de Flair Fit & Gezond challenge?

Partner zijn van de Flair Fit & Gezond challenge betekent: integratie van je merk binnen een unieke activatie waar duizenden enthousiaste, positieve vrouwen onderdeel van zijn. Je merk komt terug in diverse communicatie uitingen, zowel print als online en je merk wordt opgenomen in de Flair Challenge kalender. Er zijn twee sponsorpakketten.

Meer informatie?

Neem voor meer info contact op met jouw accountmanager of neem contact op met het salesteam, sales.nl@sanoma.com, 088 556 7777.