25 september 2014

Patty Brard gasthoofdredacteur Margriet

In alle hectiek rondom haar huwelijk heeft Patty tijd gevonden om deze maand gasthoofdredacteur te zijn van Margriet. Patty weet precies welke onderwerpen ze in ‘haar’ nummer aan bod wil laten komen.

Zo schreef Patty in haar nummer een ontroerende brief aan haar overleden broer. Ze vraagt aandacht voor de overgang en vooral voor wat je ertegen kunt doen. Ook wilde ze graag een gesprek met Thé Lau. Patty over Thé: “Thé is voor mij een heel groot voorbeeld. Ik wilde per se een interview met hem. Wat een bijzonder mens is hij!” Maar er staat nog veel meer in deze Margriet: zo showen haar Shownieuws-collega’s de kleding die zij op Patty’s bruiloft gaan dragen, opent Patty de deuren van haar woning én geeft ze ons een uniek kijkje in haar privéfotoalbum. 

Patty over ‘haar’ Margriet: “Ik ben in de gelegenheid gesteld aan vrouwen te laten zien dat het altijd de moeite waard is om er wat van te maken, wat er ook gebeurt in je leven. Het is het mooiste document van mijn leven, op het mooiste moment ooit, zo vlak voor mijn huwelijk met Antoine. Ik ben nog nooit zo trots geweest, vind het bijna nog leuker dan een televisieprogramma maken!”

Bekijk de video voor een kijkje achter de schermen bij het maken van Patty ‘haar’ Margriet. Margriet 40 met Patty als gasthoofdredacteur ligt vanaf vrijdag 26 september in de winkel.