26 september 2013

Persoonlijk advies is goud waard op Woonbeurs Amsterdam

Het is weer tijd voor de Woonbeurs Amsterdam. Van 1 t/m 6 oktober zijn alle woonstijlen er te vinden en extra veel experts staan klaar voor persoonlijk advies. Om bezoekers te helpen bij hun interieur- en verbouwplannen. En elke dag valt er een woonwenscheque van duizend euro te winnen.

Van 1 t/m 6 oktober kan iedereen die op zoek is naar een nieuwe bank, keuken of bed terecht in de RAI in Amsterdam. Maar natuurlijk ook iedereen die kleine of grote veranderplannen heeft voor zijn huis. Uit een woonwensonderzoek van Woonbeurs Amsterdam is gebleken dat er steeds meer vraag is naar het verbouwen van de bestaande woning.

Elke dag experts
Extra aandacht wordt dit jaar op de Woonbeurs besteed aan persoonlijk advies. Iedere dag zijn er experts te vinden in het Bouw/Verbouwdistrict, het Architectenplein, bij Keukengeheimen of op het Woonbeurs Adviesplein. Nieuw is ook het Home Fashion District waar professionele interieurspecialisten je helpen bij het vinden van de juiste kleur, materiaal en stijlcombinaties om je huis een stijlvolle metamorfose te laten ondergaan. Persoonlijk advies is te boeken via www.woonbeurs.nl

Woonwenscheque
Elke dag wordt er een woonwenscheque ter waarde van duizend euro verloot onder de bezoekers. Deze cheque is ter plekke op de Woonbeurs Amsterdam bij een exposant naar keuze te besteden. De feestelijke opening wordt gedaan door Piet Boon op dinsdag 1 oktober om 10.00 uur.

PIN winnaar
Ook de designers maken zich op voor de openingsdag. Wie wint dit jaar de Woonbeurs Amsterdam PIN 2013? Deze onderscheiding wordt 11.00 uur uitgereikt aan een persoon of organisatie die toegevoegde waarde biedt aan het Nederlandse interieur.

De Woonbeurs Amsterdam vindt plaats van 1 t/m 6 oktober aanstaande in RAI in Amsterdam van 10.00 – 18.00 uur.

U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Pers kan zich aanmelden via woonbeurs.nl/pers.