12 november 2012

Philips vtwonen spreekuur trending topic!

Veel reacties en zelfs even trending topic! Het vtwonen spreekuur samen met Philips was een schot in de roos. Ook participeren in zo’n spreekuur?

Sinds 2012 houdt vtwonen maandelijks een spreekuur waarin stylisten, experts en merken advies geven aan lezers en bezoekers van vtwonen over een bepaald onderwerp. Het spreekuur vindt elke dinsdagochtend in de week na verschijning van het nieuwe nummer plaats op de redactie.

Ook relaties van Sanoma Media kunnen, als expert of merk, participeren in het spreekuur. Deelnemer van het eerste uur was Philips in januari 2012, aan wie iedereen vragen kon stellen op gebied van verlichting. Het spreekuur is op verschillende manieren aangejaagd* met als resultaat: 270 vragen, 120 tweets met hashtag #vtspreekuur (trending topic in NL voor 2 minuten!), 20 vragen via Facebook en 130 mails.

Met het spreekuur heeft Philips op sympathieke, eigentijdse wijze direct hulp geboden aan consumenten en interessante insights gegenereerd. Ook interesse in een spreekuur? Neem contact op met je accountmanager bij Sanoma Media.

*Het Philips vtwonen spreekuur werd aangejaagd via:
– het magazine
– vtwonen.nl
– Twitter
– Facebook
– online nieuwsbrief vtwonen
– Eigen Philips twitter-kanaal

Resultaten
– op storify.nl
– vtwonen.nl