16 augustus 2018

Populaire artiesten strijden om Tina Awards

Dit jaar reikt meidenmerk Tina voor het eerst de Tina Awards uit. Populaire artiesten en influencers als Lisa & Lena, Lil’ Kleine, Marije Zuurveld, Kalvijn, Maan, Vajèn van den Bosch en Joy van BeautyNezz, en jeugdprogramma’s als Brugklas, The Voice Kids en AVRO’s Junior Songfestivalstrijden om deze felbegeerde onderscheiding. Na de online stemperiode worden tijdens Tina Festival op attractiepark Duinrell de felbegeerde awards live uitgereikt.

 

Het publiek heeft bepaald. Met maar liefst 240.000 stemmen is nu duidelijk welke finalisten verder strijden binnen de acht verschillende categorieën. Tijdens Tina Festival worden op het hoofdpodium onder toeziend oog van duizenden Tina Festival bezoekers de prijzen op feestelijke wijze aan de winnaars overhandigd. Bezoekers krijgen de kans om deze unieke gebeurtenis van heel dichtbij mee te maken in de zogenaamde VIP-ring. Eén van de VIP-meiden krijgt tijdens de awarduitreiking de kans zelf een Tina Award uit te reiken.

Stemmen via Tina.nl/awards
Wie neemt een enige echte Tina Award mee naar huis? Dat bepaalt het publiek. Er kan tot en met 13 september online worden gestemd op zes van de acht categorieën via Tinafestival.nl/awards. In elke categorie dingen vier finalisten mee naar een award. De winnaars van de Tina Awards ‘Het leukste setje’ en ‘Grootste Tina Festival ster’ worden bepaald door de bezoekers van Tina Festival op 22 en 23 september. Gedurende de dag kan het festivalpubliek stemmen op locatie. De tussenstand wordt live op het hoofdpodium bijgehouden.

Wil je bij de uitreiking zijn? Ga dan snel naar Tinafestival.nl/kaartjes en scoor je kaartje voor Tina Festival. Vooraan staan tijdens de uitreiking? Scoor dan ook gelijk je VIP-kaartje.