27 september 2016

Prikkel je zintuigen bij de grootste woonbeurs van Nederland

Vanochtend is de vt wonen&design beurs bruisend van start gegaan. Nog tot en met 2 oktober staat de RAI Amsterdam in het teken van wonen en design. Zes dagen lang presenteren ruim 200 woonexperts zich tijdens de grootste woonbeurs van Nederland, met bijzondere interieurprimeurs, een ruim aanbod van alle woonstijlen, veel ruimte voor persoonlijk advies en de laatste trends. Nieuw dit jaar zijn de grote live metamorfose shows, die voldoende inspiratie bieden om je huis van een totale make-over te voorzien. Een must voor elke woonliefhebber.

NIEUW: live metamorfoseshow op het grootste inspiratieplein ter wereld van 800 m2

In het nieuwe, grote en inspirerende woontheater worden dagelijks vier live metamorfose shows gepresenteerd in co creatie met deelnemers. Deze bieden instant inspiratie voor het transformeren
van jouw woonruimte. Wil je iets kleins veranderen of de boel juist rigoureus omgooien? Tijdens de live shows laten professionele stylisten zien hoe je dat doet.

Antwoord op jouw woonvraag

De drie meest voorkomende woonvragen die leven bij de bezoekers van de woonbeurs zijn: 1. Gaan we verhuizen of verbouwen? 2. Welke meubels maken mijn interieur compleet? 3. Wat gaan we doen met de wanden in het huis? Het nieuwe woonseizoen kenmerkt zich door lef en eigenheid. Na jaren van soberheid en minimalisme, durven we weer, persoonlijkheid  voert de boventoon in het interieur. Laat je adviseren door lichtexperts, domotica specialisten, architecten en stylisten. Hun praktische kennis en specialistische knowhow leiden tot verrassende oplossingen en nieuwe inzichten toegespitst op jouw woonvraag.

Ontdek de laatste woontrends

Voor het komende woonseizoen zijn vier trends te signaleren:
•    Stijlvol wonen: strakke vormen, rijke materialen en uitgesproken producten zorgen voor een luxe interieur
•    Urban design: durf je uit te spreken door met kleur te spelen en een echte eyecatcher toe te voegen aan je interieur
•    Organic loft; verbind buiten met binnen door het gebruik van natuurlijke materialen en planten
•    Mix & Match: kies voor een eclectische woonstijl die je persoonlijkheid weerspiegelt

Inspirerende nieuwe collecties

Juist in het digitale tijdperk is er behoefte aan het opdoen van real life inspiratie. Het met eigen ogen zien en voelen van materialen, kleuren en vormen spelen hierbij een grote rol. In de Wonen in Stijl-hal vind je inspirerende luxe merken en exclusieve stijlvolle producten. In de design-hal ontdek je jonge ontwerpers met creatieve presentaties en Dutch Design, al het moois van eigen bodem. In de vt wonen-hal ben je aan het juiste adres als je je huis van een metamorfose wilt voorzien. Iedereen is nog tot en met 2 oktober welkom in de RAI Amsterdam om zijn zintuigen te laten prikkelen.