• De kracht van print

Sanoma bereikt ruim 7,5 miljoen Nederlanders met ruim 35 unieke tijdschriften en prachtige specials. Dankzij onze jarenlange ervaring, en het gebruik van data optimalisatie, weten wij als geen ander content te maken die de doelgroep aan ons bindt.

Magazines bieden unieke, hechte en zeer diepgaande relaties met grote aantallen lezers. Deze lezers hebben zelf gekozen voor een abonnement of hebben het blad heel bewust gekocht. Hierdoor bereik jij als adverteerder een doelgerichte doelgroep, binnen een specifieke categorie. Dankzij de jarenlange ervaring van Sanoma weten wij als geen ander relevante content te maken die de doelgroep aanspreekt.

“83% van de lezers haalt ideeën uit advertenties in tijdschriften en 63% komt via een tijdschrift in contact met nieuwe producten.”

Mogelijkheden

Reguliere advertentie mogelijkheden

Binnen al onze titels is het mogelijk om binnen verschillende formaten een advertentie te plaatsen. Graag leggen wij jou alle mogelijkheden voor.

 

 

Branded content

Branded content is content gemaakt vanuit de look and feel en tone of voice van het mediamerk. Op deze manier raakt jouw merkuiting versmolten met het magazine en lift jij mee op het redactionele umfeld en de autoriteit van het merk! Advertorials en samenwerkingsproducties zijn hier een goed voorbeeld van.

Coverpas

De coverpas is een product met toegevoegde waarde voor de doelgroep en daarom een zeer effectieve branding- en conversietool voor jou als adverteerder. Deze pas wordt letterlijk bevestigd op de cover van de titel en in het magazine ondersteund met een krachtige 1/1 of 2/1 pagina.

Abonneebrief

De abonneebrief biedt de mogelijkheid om, door middel van een exclusieve aanbieding, als merk opvallend en snel exposure te realiseren onder de abonnees. Deze brief wordt geseald op de cover van het blad en is dus direct zichtbaar.

Plusproposities

Binnen de huidige mogelijkheden zijn natuurlijk nog veel meer opties te bedenken. Afwijkende advertentieformaten, folders, plakkaarten, speciale inkten, geuren, wij staan voor jou klaar met een passende merkuiting.

Meer info

Specials

Wij bieden titel specifieke en titel overkoepelende specials. Met deze specials bereik jij heel gericht de juiste doelgroep. Doordat deze specials meegaan met sterke titels is het bereik enorm. En wist je dat wij zelfs een speciale uitgave of andere one off special kunnen maken gebrand voor jouw merk? Natuurlijk kunnen wij die ook mee laten varen op het bereik van onze sterke titels.

Meer weten over de printmogelijkheden?

Neem contact met ons op!