14 januari 2016

Profiteer van 100 euro korting op het Branded Content Event

Op 4 februari 2016 vindt het 10e Branded Content Event plaats. Sanoma is sponsor van dit event en geeft jou als relatie van Sanoma 100 euro korting op de toegangsprijs. Gebruik hiervoor de kortingscode.

Next generation branded content

Content voor brands lijkt zelfs een steeds grotere vlucht te nemen. Verschillende nieuwe creatieve partijen in de markt bieden zich aan. Kanalen zoals video en nieuwe ‘exploitanten’ die vloggers en youtube kanalen aanbieden aan merken, komen op. Maar wat is nu goede (branded) content die bijdraagt aan de doelstellingen van het merk en die tegelijkertijd relevant is voor de doelgroep? Hoe belangrijk is daarbij het merkverhaal? Welke (branded) content vindt de doelgroep interessant? Wat wordt de next generation (branded) content?

Tijdens het Branded Content Event krijg je aan de hand van de beste keynotes, cases en een live content pitch tips, tricks en insights voor het succesvol inzetten van ‘next generation branded content’. SBS Groep geeft met een interessante casepresentatie een kijkje in de keuken en maakt daarmee deel uit van het informatieve en boeiende programma.

Meld je aan en profiteer van 100 euro korting

Deze inspirerende dag mag je niet missen. Meld je daarom snel aan. Met de kortingscode BCE16SAN ontvang je 100 euro korting op de toegangsprijs.

Meer informatie over het Branded Content Event vind je op brandedcontentevent.nl.