11 februari 2015

Publieksprijs voor NU.nl app

Voor het tweede jaar op rij is NU.nl door de lezers van iCulture uitgeroepen  tot de populairste iOS nieuws-app. Daarmee laten zij NOS, Blendle Trending en De Standaard Avond achter zich. 2014 was voor NU.nl het iOS jaar van de grote 4.0-update en technische aanpassingen. In 2015 krijgt de app een compleet nieuw design en nieuwe functionaliteiten, die ook voor de nieuwste iPhone en iPad schermen geoptimaliseerd zijn.

iCulture meldt over de winst van NU.nl: Daarmee kozen ze ook wederom voor één van de grote veteranen in de Nederlandse App Store: NU.nl staat al sinds 2008 in de App Store en is met de jaren steeds weer aangepast en vernieuwd.

Maandelijks ruim 2 miljoen unieke bezoekers

2014 was voor NU.nl het iOS jaar van de grote 4.0-update, waarin een redesign voor iOS 7 werd doorgevoerd. Ook werd de app vooral op technisch gebied verbeterd en aangepast. Zo werd onder andere de tv-gids vernieuwd met een speciaal filmoverzicht, werd een katern Entertainment toegevoegd, de populaire live blog werd geïntroduceerd en portretmodus werd aan de iPad-versie toegevoegd.
De app werd in 2014 maandelijks door ruim 2 miljoen unieke Nederlanders gebruikt.

NU.nl iOS app vernieuwd

Op korte termijn wordt de NU.nl iOS app weer helemaal vernieuwd. De app krijgt een compleet nieuw design en nieuwe functionaliteiten, die ook voor de nieuwste iPhone en iPad schermen geoptimaliseerd zijn. Zowel de huidige NU.nl iOS app als de geheel vernieuwde app zijn binnen Sanoma gemaakt.

Download de NU.nl app voor op iPhone en iPad.

Adverteren op NU.nl app?

Neem voor meer informatie over adverteren op de NU.nl app contact op met accountmanager Eefke Teporten, 088 556 5630, eefke.teporten@sanoma.com of ons salesteam.