23 september 2012

Record aantal meiden op Tina-dag XL!

De 21ste editie van het grootste meidenfeest van Nederland werd dit jaar voor het eerst een heel weekend gehouden. Met een record aantal van 8000 bezoekers per dag plus 2000 weekendarrangementen was het weer een groot succes. Het knalroze feest was ook dit jaar al een week van tevoren compleet uitverkocht.

Hoofdredactrice Joan Lommen: “Geweldig dat de Tina-dag toch weer uitverkocht is, en deze keer voor het eerst als tweedaags evenement. Het lijkt erop dat ouders hun dochters dit uitje niet willen ontzeggen, ondanks de crisis. Ik vind het een waar feest om hier al die blije, in roze kleding gestoken meiden te zien rondlopen, die de toekomst gelukkig ook rooskleurig inzien!” Zaterdag 22 september om 9.30 uur gaven Iris en Lucien (bekend van Het Huis Anubis) het startsein voor het grootste meidenfeest van Nederland. Diezelfde dag om 14.30 uur maakte Jan Smit onder luid gegil zijn entree op het grote podium van de Tina-dag XL. Ook op zondag was het een enorm feest met artiesten als Yes-R, Fouradi en Monique Smit. Verder genoten de Tina-meiden van heel veel beauty, Meet & Greets, acteurs, schrijvers, striptekenaars, games en spectaculaire attracties. Natuurlijk konden de meiden ook uitgebreid shoppen en werd de jaarlijkse Tina-girl verkiezing gehouden. Nieuw dit jaar was Tina’s Knutselplaza: een plein waar meiden konden deelnemen aan de leukste beauty- en knutselworkshops.

 

Tijdschrift Tina bestaat 45 jaar

Tijdschrift Tina viert dit jaar haar 45ste verjaardag. Alle meiden werden dan ook verwacht in feestelijk roze. Tijdens de Tina-dag XL werd een aantal gloednieuwe Tina-producten gelanceerd: Tina Shop Spel, Tina One Direction Special en Tina postzegelsetje van PostNL. Ook trakteerde het tijdschrift de bezoekers op een feestelijk gebakje. Deze gebakjes zijn beschikbaar gesteld door PostNL www.postnl.nl/tina en Taartenwinkel www.taartenwinkel.nl
 

Alle artiesten die aanwezig waren op de Tina-dag XL:
Jan Smit, Monique Smit, Yes-R, Ferry Doedens, Shary-An, Chris Hordijk, Tim Douwsma, Jeronimo, Fouradi, Ralf Mackenbach, Pop4You, Rachel Traets, Kinderen voor Kinderen, Casper Feddema, Ian Thomas, SpangaS en Rolf Sanchez.

Kijk voor meer informatie op www.tinadag.nl