https://www.youtube.com/watch?v=BNFh-Zq9378

3 juni 2015

Relevantie van zoekresultaten centraal in nieuwe campagne Startpagina

Zoekmachines overladen je met zoveel mogelijk resultaten (15,4 miljoen resultaten in 0,6 seconde). Niet altijd levert dit het gewenste en meest relevante resultaat op. De nieuwe Startpagina campagne laat op heldere wijze zien dat je op Startpagina alleen zoekresultaten te zien krijgt die echt een antwoord geven op jouw zoekvraag.

De media inzet voor de nieuwe campagne van Startpagina is groot: tv, online en print. Het concept is bewust zo opgezet dat de invulling ervan steeds afgewisseld kan worden en er op (zoek)thema’s en actualiteiten ingehaakt kan worden. De eerste tv-commercials zijn tot en met 31 mei te zien en daarna weer van 7 tot en met 21 juni. Benieuwd? Bekijk de commercials van Startpagina.

Meer dan een miljoen zoekopdrachten per dag

Sinds twee jaar biedt Startpagina naast de normale zoekmachine (search in samenwerking met Google) ook een eigen zoekfunctionaliteit (het nieuwe zoeken), waarbij de samenstelling van de zoekresultaten wordt bepaald door de redactie. Zo blijven kwaliteit, betrouwbaarheid en relevantie voor de bezoeker gewaarborgd en worden de resultaten overzichtelijk gepresenteerd. Iets wat goed gewaardeerd wordt door de doelgroep. Het gebruik van deze manier van zoeken neemt elk jaar toe. Startpagina telt meer dan een miljoen zoekopdrachten per dag.

Bereik gebruikers in hun oriëntatie- en aankoopfase

Startpagina trekt dagelijks meer dan 600.000 bezoekers en is na Google de meest gebruikte zoekmachine door Nederlandse internetgebruikers. Daarnaast behoort Startpagina tot de top 5 grootste sites van Sanoma. Startpagina biedt een overzicht van handmatig geselecteerde links, zowel op desktop, als tablet en mobiel. De site biedt met de homepage en gecureerde zoekmachine de mogelijkheid om gebruikers zowel in hun oriëntatie- als aankoopfase te bereiken. Startpagina hanteert een CPC-afrekenmodel en biedt verschillende mogelijkheden om campagnes te laden door het inzetten van Display, Visuals en Bold links.

Adverteren of meer informatie? Bekijk het Startpagina merkprofiel of neem contact op met het Startpagina Sales team via sales.directories.nl@sanoma.com.

Nieuwe campagne commercial Startpagina bekijken