14 februari 2012

Samenwerking Sanoma Media en SBS

Sinds 1 februari 2012 bundelen Sanoma Media en SBS de krachten op het gebied van online display advertising. Sanoma Media verzorgt nu de verkoop van deze vorm van adverteren op alle websites van SBS Broadcasting. Overige vormen van online adverteren, zoals video advertising en online sponsorships, blijft SBS zelf verzorgen.

Rachel Gomez Y Maseland, Sales Director Sanoma Media: Deze samenwerking verrijkt ons portfolio en versterkt het bereik dat we onze adverteerders kunnen aanbieden. Het is een mooie nieuwe stap in de samenwerking tussen Sanoma Media en SBS.

Axel Geijtenbeek, Sales Director Interactieve Media SBS Broadcasting: Sanoma Media heeft een uitstekende reputatie op het gebied van online display advertising. Door onze krachten te bundelen en gebruik te maken van elkaars expertise, zijn we nog beter in staat onze adverteerders op een kwalitatief en innovatief niveau van dienst te zijn.


Sites van de zenders


Onder de websites van SBS waarvoor Sanoma Media sinds begin deze maand de online display advertising verzorgt, vallen onder meer de sites van de drie tv-zenders Net5, SBS 6 en Veronica, maar bijvoorbeeld ook

Pietsweer.nl

,

Shownieuws.tv

en

Hartvannederland.nl

.