24 november 2014

Sanoma en SBS lanceren Happy Deal

Nieuw dealplatform richt zich op A-merken en bijzondere producten.

Sanoma/SBS heeft een nieuw e-commerce platform gelanceerd onder de naam happydeal.nl. Het platform past in de strategie van beide bedrijven om gezamenlijk op de consument gerichte digitale activiteiten te ontwikkelen. Happydeal.nl zal iedere dag van de week één onderscheidende aanbieding hebben in een specifiek daggebonden thema.

Een aanbieding, als de consument er om vraagt

Happy Deal stuurt, in tegenstelling tot veel andere dealsites, alléén aanbiedingen waar de consument om gevraagd heeft. Zo heeft iedere dag van de week een eigen thema waar de consument zich voor kan inschrijven. Bijvoorbeeld op maandag verzorging & gezondheid en op zaterdag een deal voor familie & kinderen. De klant ontvangt op basis van inschrijving voor de verschillende dagthema’s dan één keer per week, één aanbieding voor een topproduct, zorgvuldig geselecteerd door Happy Deal. Consumenten kunnen zich natuurlijk voor meerdere thema’s inschrijven.

Ronald Luijendijk, manager Happy Deal: “Wij geloven in relevantie richting onze klanten. Er komt al heel veel op hen af op het gebied van kortingen en aanbiedingen. En met het grootste deel daarvan kan een consument niks. Happy Deal belooft in ieder geval dat je alleen die aanbiedingen krijgt waar je om hebt gevraagd en garanderen daarbij A-merk kwaliteit. Happy Deal onderscheidt zich van andere deal sites door de eenvoud van de deals die worden aangeboden, dit maakt het voor de consument een overzichtelijk en toegankelijk platform.”


 

Spectaculaire deal Disneyland Parijs

Deals blijven voor een aantal dagen beschikbaar en de voorraad is live te volgen. Bezoekers kunnen tot een week terugkijken welke deals geboden zijn. Ook kunnen zij een week vooruitkijken, echter zonder de happy deal te zien. Deze wordt op de daarvoor bestemde dag onthuld als zij zich daarvoor hebben aangemeld.
De eerste week van Happy Deal zullen onder andere de volgende producten worden aangeboden: Twee dagen en twee nachten Disneyland Parijs voor € 99, Mline Slowjuicer voor € 49, Dolfinarium in de kerstvakantie voor € 10 en een Ipad mini voor € 149.

De thema’s voor Happydeal.nl zijn:

  • Maandag: verzorging & gezondheid
  • Dinsdag: elektronica & gadgets
  • Woensdag: beauty & modeaccessoires
  • Donderdag: avondje uit & dagje weg
  • Vrijdag: huis & tuin & keuken
  • Zaterdag: familie & kinderen
  • Zondag: vakantie & weekendtrips.

Introductiecampagne

Happy Deal is een nieuw merk in Nederland en wordt de eerste weken met grote en voor de consument uiterst scherpe deals gelanceerd. Online en op televisie loopt de komende weken een campagne die laat zien hoe ‘happy’ je wordt van Happy Deal.

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden van Happydeal.nl, bel ons salesteam op 088 556 77 77 of stuur een e-mail naar sales.nl@sanoma.com.