13 maart 2014

Sanoma Gouden Sponsor van SpinAwards

Maar liefst 545 cases zijn er dit jaar ingezonden voor de SpinAwards. Tijdens de SpinAwards Inspiration Day op 27 maart lichten alle genomineerden hun werk persoonlijk toe voor jury en publiek. Kijk live mee in de HvA of via de livestream.

De SpinAwards zijn de vakprijzen voor creativiteit in digitale media. De SpinAwards bestaan al sinds 1998 en worden georganiseerd door de onafhankelijke Stichting SpinAwards, die zich inzet voor het stimuleren van creativiteit en effectiviteit in digitale media. Sanoma is ook dit jaar weer contentpartner van SpinAwards.

Hoogste aantal inzendingen SpinAwards

Dit jaar zijn er maar liefst 545 cases ingezonden. Het hoogste aantal uit de historie van de SpinAwards. De jury’s zijn inmiddels druk met het beoordelen van al het ingezonden werk. De nominaties worden uiterlijk 22 maart bekendgemaakt. Op 27 maart tijdens De SpinAwards Inspiration Day lichten alle genomineerden hun werk persoonlijk toe voor jury en publiek. De Zilveren en Gouden SpinAwards worden op 17 april uitgereikt tijdens SpinAwards Night in Panama te Amsterdam.

Het beste werk van afgelopen jaar live bekijken?

Tijdens de Inspiration Day op donderdag 27 maart in de HvA in Amsterdam zie je het beste werk van het afgelopen jaar. Kom langs of volg onze livestream. De presentaties van de genomineerden in de grote zaal en interviews met juryleden door Sanoma’s John Olivieira zijn de gehele dag live te volgen via een livestream, mogelijk gemaakt door Sanoma.

Wil je een inlog ontvangen voor deze livestream, stuur dan een e-mail naar: b2bmarketing.nl@sanoma.com.