2 februari 2014

Sanoma lanceert digitaal Sochi magazine

Voor de Olympische Spelen van Sotsji 2014 komt Sanoma met het digitale Sochi Magazine voor op de tablet. Een digitale doorontwikkeling van het officiële olympische magazine Olympic TeamNL/Paralympic TeamNL.

Als mediapartner van NOC*NSF stuurde Sanoma in januari met een oplage van 200.000 exemplaren dit magazine mee met een groot aantal van haar printtitels. Sochi Magazine is vanaf nu gratis op de iPad te downloaden via de App Store en is vanaf deze week ook in de Google Play Store te vinden.

In Sochi Magazine wordt elke dag van de Winterspelen aandacht besteed aan één of meerdere sporten en sporters. Zowel in video als fotoreportage en/of verhaal. De Nederlandse azen Ireen Wüst, Sven Kramer, Dimi de Jong en Edwin van Calker komen langs, maar ook internationale grootheden als de Oostenrijkse schansspringer Gregor Schlierenzauer en zijn skiënde landgenoot Marcel Hirscher. Van al deze sporters is ook een profiel, inclusief hun social mediakanalen, opgenomen.

Sochi Magazine is tot stand gekomen in samenwerking met het Rotterdamse In10communicatie, een creatief bureau voor interactieve merkcommunicatie, en de redactie van NUsport.nl.

Contact

Wil je meer informatie over dit digitale magazines? Bel of mail naar: Arnoud van der Valk, Manager Custom Media Sport, 06 3031 5621, 088 751 8075, arnoud.vandervalk@sanoma.com.