24 september 2013

Sanoma lanceert VoordeelSparen.nl

Lezers van Libelle, Margriet, Viva, Flair, Story en Zin kunnen vanaf vandaag gratis voordeelpunten sparen op VoordeelSparen.nl. Het sparen kan zowel met een abonnement als met de tijdschriften die in de winkel worden gekocht. Met de gespaarde voordeelpunten ontvangt de lezer of abonnee korting op tal van producten.

Abonnees en lezers die een van de deelnemende tijdschriften in de winkel hebben gekocht, kunnen zich aanmelden via www.voordeelsparen.nl om mee te doen aan het loyalty spaarprogramma. Bij registratie kan de abonnee volledig automatisch sparen. In de winkel gekochte tijdschriften bevatten een code die op het eigen spaaraccount ingevoerd kan worden.
 
Belonen abonnees en lezers
Sandra Dol, Uitgever Vrouwen bij Sanoma: “In Nederland zijn spaarprogramma’s een bewezen succes. Sanoma wil met VoordeelSparen.nl trouwe abonnees belonen met aantrekkelijke producten die zij kunnen aanschaffen met een hoge korting. Daarnaast wordt ook de lezer die verschillende tijdschriften in de winkel koopt beloond met dit spaarsysteem.”

Uitgebreid aanbod spaarproducten
Er is een uitgebreid aanbod van meer dan 100 producten met hoge korting te vinden in de webshop van VoordeelSparen.nl. Het aanbod varieert van een espresso-apparaat tot een servies en van een pastamachine tot een wellness arrangement.