11 maart 2013

Sanoma Media en CM introduceren doneren via mobiel

Het groeiend gebruik van het mobiele internet biedt ook charitatieve instellingen de kans om veel mensen te bereiken. In combinatie met de nieuwe advertentiepropositie van Sanoma Media en de techniek van CM is het nu ook mogelijk om meteen via een mobiele banner te doneren.

Donateurs kunnen een gift doen waar en wanneer zij dit willen, zonder Random Reader of TAN-code. Dat maakt doneren via de mobiele telefoon erg effectief. Door de samenwerking met Microincasso, introduceert Sanoma Media een zeer laagdrempelige, veilige en moderne vorm van mobiel adverteren gecombineerd met een eenvoudige donatiemethode. De donateur kiest een te doneren bedrag, klikt op de banner en heeft gedoneerd na eenmalig akkoord te geven. Via Microincasso kan eenvoudig tot 50 euro gedoneerd worden.

Unieke activatie
Victor Beerthuis, manager Mobile Advertising & Innovatie Sanoma Media: “Mobiel adverteren biedt veelzijdige activatiemogelijkheden die per campagne op unieke wijze ingezet kunnen worden. We spelen daar als Sanoma Media op in door op maat gemaakte advertentieproposities te ontwikkelen, zoals in dit geval voor charitatieve instellingen.”

 

Voorbeeld mobiele donatie banner

Gijs Molsbergen, Microincassospecialist bij CM: “Door de samenwerking met Sanoma wordt het makkelijker voor goede doelen om donatiecampagnes met een groot mobiel bereik en hoge opbrengsten te verwezenlijken. Door het sturen van een sms met één uniek woord, of na twee klikken binnen een mobiele webpagina, kan tot vijftig euro met de mobiele telefoon gedoneerd worden. Microincasso koppelt het gsm-nummer van de donateur aan zijn of haar bankrekeningnummer. De donatie vindt plaats door een incasso-opdracht van het bankrekeningnummer. Vanaf nu kan de donateur dus altijd en overal laagdrempelig mobiel doneren en afrekenen met Microincasso.”

Contact
Interesse? We maken graag een passend voorstel op basis van uw communicatie- en conversiedoelstellingen. Neem contact op met uw accountmanager of bel 023-556 67777 of sales@sanoma.com. Bekijk de factsheet.