22 mei 2014

Sanoma tablet maakt digitaal lezen makkelijker

In mei en juni krijgen nieuwe abonnees een Sanoma tablet bij een jaarabonnement naar keuze. Om het digitaal lezen van tijdschriften makkelijker te maken. Ter promotie is een crossmediale campagne ingezet.

In de maanden mei en juni krijgen nieuwe Sanoma abonnees bij een jaarabonnement naar keuze een hoogwaardige 7,85-inch tablet. Het tijdschrift wordt een jaar lang thuis gestuurd en nieuwe abonnees kunnen hun favoriete tijdschrift ook op de tablet lezen. Dat alles voor maar € 199,-. De tablet is verrijkt met extra Sanoma apps: NU.nl, Veronica Magazine tv-gids, 20 gratis punten via Voordeelsparen en een gratis extra digitaal tijdschriftabonnement via Tijdschrift.nl. Op www.magazine.nl/superdeal staat een overzicht van alle deelnemende tijdschriften.

Tabletactie

Tabletcampagne crossmediaal ingezet

Naast een tv-campagne op SBS, advertenties en een online campagne binnen het Sanoma netwerk, besteden ook de print- en online kanalen van de deelnemende Sanoma-titels aandacht aan de campagne.

Contact

Neem voor meer informatie over de actie contact op met Lisette Demacker via lisette.demacker@sanoma.com of 088 556 55 46. Ben je geïnteresseerd in onze advertentiemogelijkheden? We denken graag met je mee. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op. Je kunt ook direct bellen met ons salesteam: 088 556 77 77 of een e-mail sturen naar sales.nl@sanoma.com.

Commercial