6 maart 2015

Sanoma View 2014 ‘Digital First’

In Sanoma View worden de behaalde resultaten beschreven, kijken we terug op het afgelopen jaar en blikken we vooruit op de toekomst van Sanoma. Enkele voorbeelden van vooruitgang zijn de eerste doorbraken in onze nieuwe domeinstrategie, de stappen die Sanoma Learning heeft gezet naar digitaal leren, en de eerste successen van onze nieuwe Digital-activiteiten.
 
Sanoma View 2014 ‘Digital First’ is het (eerste) online jaarverslag en is beschikbaar in het Engels, Nederlands en Fins. Interessante onderwerpen uit het jaarverslag zijn gemakkelijk te delen via social media, uit te printen, of door te sturen via de mail.

Met het verschijnen van het jaarverslag publiceerde Sanoma Group gisteren ook opnieuw haar jaarcijfers. Deze cijfers zijn begin februari reeds gecommuniceerd. Naast de jaarcijfers publiceerde Sanoma Group ook het Board of Directors’ Report, Auditors’ Report en het Corporate Social Responsibility rapport voor 2014. Alle rapporten zijn beschikbaar via Sanoma.com.

Print exemplaar beschikbaar vanaf 8 april

Mocht je naast de online versie toch een graag een print exemplaar ontvangen, stuur dan een mail naar Sanoma Group: communications@sanoma.com. De print exemplaren bieden een samenvatting van het online jaarverslag en zijn beschikbaar vanaf 8 april.

Bekijk Sanoma View 2014.