3 september 2015

Sarah & Julia en Tina brengen single uit

Vandaag brengen de zangeressen Sarah & Julia samen met Tina, bekend van onder andere het meidenweekblad, een single uit. Het nummer heet Here come the girls en is een echt Tina-lied. Het roept alle meiden op om blij te zijn met zichzelf.

Here come the girls

Het nummer Here come the girls is ontstaan na een brainstormsessie met Sarah & Julia, Tina en de Future Presidents (o.a. bekend van hun successen met MainStreet). De tekst van het lied geeft meiden kracht, zelfvertrouwen en energie en op de melodie kunnen ze niets anders dan swingen! Dit gebeurt ook op de Tina-dag XL, waar Sarah & Julia hun nieuwe nummer voor de eerste keer live zullen performen op het grote podium van de Show & Swing.

“Wij vinden het echt heel tof en een grote eer dat wij samen met Tina een nummer hebben mogen maken! Het is een vrolijk en positief nummer geworden. En voor ons is het heel leuk om een keer een echt meidennummer uit te brengen!”, aldus Sarah & Julia.

Klik op de afbeelding om de single te beluisteren via YouTube. 

#Tinafeestje

Op de set van de videoclip was het één groot feest. In de clip, die draait om een uit de hand gelopen sleep-over, zijn ook vele bekende gezichten te zien waaronder Femke Meines, Niek Roozen (Max uit Brugklas), Timo Wils (Lef uit SpangaS) en de vloggers van YouTube-kanaal TinaNL. Bij de video hoort de hashtag #Tinafeestje. Met deze hashtag worden op Instagram foto’s van het feestje van de videoclip geplaatst. Via Tina worden meiden opgeroepen om ook foto’s van hun eigen feestjes te uploaden en te voorzien van de hashtag #Tinafeestje.

Vanaf donderdag 10 september kun je de videoclip bekijken via Vevo en YouTube.