28 januari 2015

Scholieren.com lanceert nieuw videoplatform

Scholieren.com, een publishing partner van Sanoma, is de grootste huiswerksite voor middelbare scholieren in Nederland en België. Maandelijks helpt Scholieren.com 2,2 miljoen unieke bezoekers met verslagen, samenvattingen, werkstukken en blogs. Daarnaast is er vanaf nu ook video.scholieren.com, een nieuw platform dat zich helemaal richt op videocontent voor scholieren in de leeftijd van 12-18 jaar.

Nieuw: video.scholieren.com

Op het videoplatform zijn honderden uitlegvideo’s van bekende en minder bekende YouTube-docenten op één plek te vinden. Scholieren kiezen zo zelf welke docent en welke uitleg hen het meest aanspreekt. De mogelijkheid bestaat als merk je als  launching partner aan video.scholieren.com te verbinden: exposure recht in de doelgroep, met een bereik van 250.000 tot 400.000 views/maand.

Launching partner worden?

Meer weten over de mogelijkheden je merk als launching partner aan video.scholieren.com te verbinden of wil je meer informatie over de advertentiemogelijkheden op Scholieren.com? Neem contact op met Violet Engberts violet.engberts@sanoma.com.

Publishing Partner mogelijkheden

Scholieren.com is een publishing partner van Sanoma. Meer weten over de publishing partnermogelijkheden? Neem dan contact op met Gerard-Jan Princee, gerardjan.princee@sanoma.com, 088 556 7208.

Meer publishing partners van Sanoma.