https://www.youtube.com/watch?v=ajb4Y7jeZbA

25 februari 2015

SCOUPY Cashback Parade is groot succes

De eerder aangekondigde campagne van SCOUPY Cashback Parade is zeer succesvol gestart. SCOUPY, een Sanoma Venture, verwerkte in twee dagen na de start meer dan 10.000 geld-terug aanvragen. Valentijn Bras, directeur SCOUPY: ‘We zien conversiecijfers van 11% van klik naar activatie.’

Met dit nieuwe initiatief van Nederlands’ grootste mobile marketing platform SCOUPY, krijgen consumenten de mogelijkheid om snel, gemakkelijk en kosteloos supermarktproducten uit te proberen. SCOUPY verzorgt hierbij voor de deelnemende merken het hele proces, van communicatie tot uitbetaling. Consumenten hebben binnen twee werkdagen het geld weer op hun rekening staan.

Hoge conversie van oriëntatie naar activatie

“De eerste dagen leren ons vooral dat de consument zich met deze tool enorm laat activeren,” zegt Valentijn Bras, directeur van SCOUPY. “We zien conversiecijfers van 11% van klik naar activatie. Aankoop dus. En let wel, die aankoop is in 97% van de gevallen in een fysieke winkel, in de winkelstraat! Relatief ver weg dus van het contactmoment. Ongekend hoog. Wij zijn dus heel blij!”

Kopersdata en inzicht in aankoopgedrag

“Onze tool maakt het bestaande cashback-proces ongelooflijk snel en makkelijk voor fabrikant én consument,” vervolgt Valentijn. “Binnen een paar clicks uploadt de consument zijn kassabon via onze app of website en voorziet deze van zijn persoonlijke gegevens. Voor de deelnemende merken betekent het een schat aan informatie. Wie is de koper, wat koopt hij/zij, waar heeft hij/zij de aankoop gedaan en wat heeft hij/zij nog meer gekocht? Bijzonder is ook dat we de klant al in het oriëntatieproces kunnen volgen. Doordat 80% van onze gebruikers ons platform mobiel gebruikt, zien we ook nog geografische data. Cashback met SCOUPY is dus heel veel meer dan een geld-terug actie van een fabrikant.”

Meer over Scoupy Cashback

Bekijk de video en site voor meer informatie over Cashback via mobiel voor deelnemende merken. Of neem contact op met Valentijn Bras, valentijn@scoupy.nl, 06 46746460 of Auke Boersma, CCO, auke@scoupy.nl, 06 11619000.

Meer over SanomaVentures

Ga naar sanomaventures.com voor meer informatie over SanomaVentures.