22 april 2016

Share a Perfect Day, het nieuwe vriendinnen evenement, breidt line-up uit

De line-up van het vriendinnen evenement Share a Perfect Day is uitgebreid met een aantal nieuwe acts. Binnen de vier thema-werelden treden naast Kensington, Douwe Bob, Matt Simons en The Common Linnets ook Nielson én DJ-duo Sunnery James en Ryan Marciano op. Upcoming talenten als Miss Molly & Me, Roads to Roam en Jessy Hay zorgen voor een gevarieerd programma op donderdag 30 juni, vrijdag 1 juli óf zaterdag 2 juli. De volledige line-up is te vinden via shareaperfectday.nl.

De twee bekende Nederlandse DJ’s Sunnery James & Ryan Marciano maken hun opwachting op vrijdagavond 1 juli at the Beach, waar zij de dag met house beats afsluiten. Op zaterdagmiddag 2 juli is Nielson live te zien at the Beach van Share a Perfect Day. Hij brak door bij het eerste seizoen van het tv-programma ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ en heeft een drievoudig platina bekroning ontvangen voor zijn hitsingle ‘Sexy als ik dans’.

Upcoming talenten

Share a Perfect Day biedt ook podia aan upcoming talenten, zo treedt op donderdag 30 juni onder andere Miss Molly & Me, met zangeres/actrice Marlijn Weerdenburg bekend van haar rol als ‘Danni Lowinski’, en de alternative pop/rock band Roads to Roam met hun debuut single ‘Building Bridges’ die fenomenaal ontvangen is op 3FM. Op vrijdag 1 juli speelt singer-songwriter Jessy Hay met zijn live-band onder andere het nummer ‘Londen City’.

Eigen nummer

Singer-songwriter Jaap Reesema heeft speciaal voor het vriendinnen evenement het nummer ‘Share a Perfect Day’ geschreven. Tijdens alle drie de dagen treedt hij op en zingt hij ook dit exclusieve nummer.