10 februari 2016

Share a Perfect Day: nieuw en uniek event samen met Jumbo

Sanoma | SBS organiseert deze zomer voor het eerst in samenwerking met supermarktketen Jumbo een event voor maar liefst 100.000 vriendinnen: Share a Perfect Day. In Hilvarenbeek (nabij Tilburg) vieren vriendinnen op donderdag 30 juni, vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli 2016 hun vriendschap en beleven zij een bijzondere dag. Er zijn diverse participatiemogelijkheden.

Vier werelden: City, Beach, Park en Country

Samen genieten van live optredens van een groot aantal bekende artiesten, food & drinks, verrassende workshops, de nieuwste trends op het gebied van lifestyle én lekker shoppen in vier werelden: City, Beach, Park en Country. Het ultieme én betaalbare dagje uit voor vrouwen die even willen ontsnappen aan hun dagelijkse beslommeringen.

Live contact met je doelgroep

Jouw merk kan tijdens Share a Perfect Day uiteraard een actieve rol spelen: een uitgelezen mogelijkheid om live contact te hebben met je doelgroep (vrouwelijke shoppers 25-55 jaar). Wij bieden je ook de mogelijkheid je producten tijdens dit evenement te verkopen.

Participatiemogelijkheden

Wij wisselen graag samen met je van gedachten over een relevante en bijzondere invulling voor een merkactivatie en welke wereld het beste bij je past. Heb je vragen of wil je een afspraak maken om een samenwerking te bespreken? Neem dan contact op met je accountmanager of met ons salesteam, sales.nl@sanoma.com, 088 556 7777.

Bekijk de factsheet voor meer informatie, participatiemogelijkheden en tarieven.

Schrijf je in voor Share a Perfect Day.

Reageer snel, want participaties zijn al een feit.

Video Share a Perfect Day