6 november 2014

Sluit 2014 spetterend af met een traffic-boost van Startpagina

In het laatste kwartaal van het jaar ziet Startpagina elk jaar een aanzienlijke groei in interesse in e-commerce & mode, zorgverzekering en zomervakantie. Hoe staat het met jouw zichtbaarheid binnen deze vakgebieden? Startpagina biedt adverteerders diverse mogelijkheden om in het laatste kwartaal extra zichtbaar zijn voor haar 800.000 unieke bezoekers per dag.  Profiteer mee van de eindejaaractie.

Top 3 zoekopdrachten in vierde kwartaal op Startpagina

  1. Er is een opvallende toename in zoekopdrachten in de aanloop naar de feestdagen, in de e-commerce & modebranche.
  2. In november/december speelt ook het vergelijken en overstappen van zorgverzekeringen een aanzienlijk grotere rol.
  3. En helemaal aan het einde van het jaar beginnen de Startpagina-bezoekers zich te oriënteren op hun zomervakantie voor 2015.

E-commerce & mode op startpagina.nl

Startpagina helpt dagelijks ruim 800.000 unieke bezoekers in hun online zoektocht. Startpagina is in het vierde kwartaal voor haar bezoekers hét startpunt om de leukste sinterklaas- en kerstcadeaus te zoeken en feestelijke mode te shoppen. In deze periode neemt het zoekgedrag toe met 30% ten opzichte van de rest van het jaar. Naast de gebruikelijke advertentiemogelijkheden op de homepage van Startpagina, zorgt de redactie in deze periode voor extra cadeau-inspiratie voor de feestdagen. Met onder meer Startpagina Search, themarubrieken, Display en de nieuwsbrief biedt Startpagina vele advertentiemogelijkheden om in te spelen op de behoeften van de bezoekers.

Zorgverzekeringen op startpagina.nl

Daarnaast wordt Startpagina actief gebruikt door haar bezoekers om zorgverzekeringen te vergelijken en over te sluiten. Gedurende november & december wordt er meer dan 750.000 keer op zorgverzekeraars gezocht en geklikt en stappen er ruim 3500 mensen over via Startpagina. De diverse advertentiemogelijkheden binnen bijvoorbeeld Startpagina Search, de zorgvergelijker en Display bieden de adverteerder een brede performance based insteek om de potentiële overstappers te bereiken. Wilt je hier meer over weten, lees dan de Startpagina Zorg Case 2013.

Vakanties op startpagina.nl

Wanneer kerst dichter in de buurt komt, en bij velen de 13e maand wordt uitgekeerd, gaat de Startpagina-bezoeker zich alvast oriënteren op de zomervakantie van 2015. Tijdens de feestdagen ziet Startpagina dan ook ieder jaar groei bij vakanties, vroegboeken en vakantieparken. De zoekopdrachten en klikgedrag binnen deze rubrieken stijgen met 47% in vergelijking met de rest van het jaar. Voor jou als adverteerder is dit hét moment om je vakantiepropositie voor 2015 prominent in te zetten en de eerste groep vroegboekers bij jou te laten boeken! 

Profiteer nú ook van extra bereik in het laatste kwartaal van 2014

De gemiddelde leeftijd van de Startpaginabezoeker ligt tussen de 35 en 65 jaar. Onze bezoeker is aankoopgericht en zit in sociale klasse AB1. Startpagina biedt diverse adverteerdersoplossingen om hier optimaal gebruik van te maken. Bereik je doelgroep binnen alle stappen van het aankoopproces, door gebruik te maken van advertentiemogelijkheden op Startpagina, binnen Startpagina Search en Display. Startpagina denkt graag met je mee voor de beste benadering.

Eindejaaractie Startpagina.nl

Profiteer nu van een aantrekkelijke eindejaarkorting op de volgende Display-uitingen*:

  • Skybox, tijdelijk voor € 12.500,- (per dag)
  • Homepage take-over, tijdelijk voor € 17.500,- (per dag)

* Actie geldig op genoemde display uitingen, in te zetten gedurende de hele maand november & december 2014.

Startpagina. Dat klikt.

Contact Startpagina

Adverteren of meer informatie? Bekijk het Startpagina merkprofiel, neem contact op met het Startpagina sales team via sales.directories.nl@sanoma.com of bel met ons salesteam: 088 556 7777.