• We combineren creatie en data driven insights

    en dat levert prachtige dingen op

Sync

Laat ons jouw verhaal vertellen, dat doen wij tenslotte al meer dan 80 jaar

Als storytellers helpen wij jou boven de massa uit te stijgen door onze creatieve concepten te baseren op doelgroepkennis. Wij kijken naar de hele customer journey en verzamelen vooraf relevante insights. Vervolgens creëren wij een campagne die perfect aansluit bij de gedachten en behoeften van de doelgroep en verzorgen de totale productie geheel in jouw stijl. Wij brengen creatie en data driven insights bij elkaar, en dat levert prachtige dingen op! Dankzij onze brede domeinen kunnen wij iedere campagne laden bij de gehele Nederlandse populatie. Daarnaast hebben wij met onze crossmediale mogelijkheden alle tools in handen om met jouw campagne tot het uiterste te gaan. Wij organiseren jouw event, creëren jouw platform, want wij zijn ingericht om elke klantvraag aan te kunnen.

Lees meer

Data solutions

Specifieke data zorgt voor hoge relevantie en weinig waste

Het genereren en analyseren van data is als het ware een constante steekproef houden onder de doelgroep. Waar zijn zij en waar zijn zij naar op zoek? Met de juiste analyse kunnen deze gegevens worden omgezet in campagnes die perfect aansluiten bij de gedachten en behoeften van de consument. Dit gebruiken wij vervolgens om voor jou de juiste doorvertaling te creëren. Dankzij effectieve data targeting zorgen wij er ook voor dat jouw campagne onder de aandacht komt bij de juiste doelgroep, op het juiste moment. Kortom; wij gaan van ruwe data, naar inzichten, naar uiteindelijke toepassing. Om dit optimaal te bewerkstelligen bieden wij solutions die los van elkaar te gebruiken zijn, maar ook perfect met elkaar zijn te combineren.

Lees meer

Krijg inzicht in de doelgroep, dankzij de doelgroep

Sanoma FMCG

Sanoma FMCG biedt datagedreven marketingoplossingen, gekoppeld aan een groot mediabereik. Zo helpen we onze FMCG-klanten om consumenten snel en gepersonaliseerd te bereiken, begrijpen en bewegen.

Door middel van een uniek totaalconcept van awareness (bereiken), data (begrijpen) en penetratie (bewegen) combineren wij mediagebruik en koopgedrag. Daarnaast verzamelen wij relevante data over merk- en categoriekopers. De gedetailleerde en relevante data-insights die hieruit ontstaan bieden onze FMCG-klanten waardevolle inzichten over kopers en hun koopgedrag, met als doel consumenten aan te zetten tot een (herhaal)aankoop.

Combineer deze optie met de perfecte aanvulling van Hettestpanel.nl. Want wie kan jouw merk nou beter aanbieden dan de consument zelf?

Meer weten?

Testpanel

Hettestpanel.nl is hét panel platform van Nederland. Consumenten kunnen zich hier éénmalig registreren om zich vervolgens aan te melden voor testpanels en onderzoeken naar keuze. Jij kan hier jouw producten laten testen, onder de aandacht brengen via een win- of sample actie of een lifestyle peiling onder de doelgroep houden. Dankzij Hettestpanel.nl heb jij de inzichten in handen die jouw commerciële boodschap verrijken en versterken.

Meer weten?

Direct Marketing

Zeer interessante databases, ieder profiel wordt voortdurend ververst

DPG Media beschikt over meerdere zeer interessante databases met hierin gegevens van onze abonnees. Gezamenlijk betreft het miljoenen records. Deze kwalitatieve databases zijn beschikbaar voor verhuur en kunnen ingezet worden voor direct mail (DM) en telemarketing (TM). Het is dus altijd mogelijk om tot een gerichte doelgroep te komen. Bovendien zorgt dit directe kanaal voor een responsemogelijkheid en dient het als aanvulling op andere marketingcampagnes.

Klik hier voor de factsheet

MKB-tool

Maak jouw eigen advertentie op NU.nl

DPG Media biedt iedereen de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en concreet te adverteren. Stel: je bent een lokale ondernemer en wilt graag een doelgroep binnen jouw directe omgeving bereiken. Dan voldoet die advertentie in de lokale krant niet altijd. Om jou te helpen op een zeer gemakkelijke manier een enorm bereik te genereren bieden wij de MKB tool. Ofwel, de selfservice advertising tool. In vier stappen ontwerp jij een eigen advertentie. Dit kost slechts drie minuten van jouw tijd. Deze tool is gekoppeld aan NU.nl, de grootste nieuwstitel van Nederland. Hierdoor geniet jij van een enorme exposure boost! Jouw advertentie kan al vanaf €25,- online staan.

Lees meer

Influencers

De kracht van influencer marketing

Binnen ons social media netwerk zijn onze samenwerkende influentials key. Zij passen perfect binnen een crossmediale campagne. Om jouw product optimaal onder de aandacht te brengen combineren wij de impact van onze influentials met de schaal van ons netwerk en de autoriteit van onze titels. Maak kennis met onze unieke positie binnen een groot influencers netwerk!
Lees meer

Publishing Partners

Samenwerking met Publishing Partners

Al jarenlang delen wij onze strategische inzichten op het gebied van online advertentieverkoop, met of zonder data op grote netwerken, met partners die qua profiel aansluiten bij onze titels.

Wij nemen de volledige online advertentie operatie, of delen daarvan, op ons en zorgen hiermee voor een optimale afstemming tussen opbrengst en pricing. Benieuwd met welke partners wij op dit moment samenwerken? 

Klik hier

Plusproposities

Binnen de huidige mogelijkheden zijn natuurlijk nog veel meer opties te bedenken. Afwijkende advertentieformaten, folders, plakkaarten, speciale inkten, geuren, wij staan voor jou klaar met een passende merkuiting.

Klik hier

Consumer Income
‘Sterke merken zetten aan tot aankoop’

Consumer Income werkt vanuit de kracht van onze sterke merken. Wij ontwikkelen jouw commerciële proposities en koppelen deze aan de look and feel en tone of voice van onze titels. Vanuit TV-, print en online kanalen worden jouw diensten direct aan de consument aangeboden en verkocht. Daarnaast ontwikkelt Consumer Income eigen consumentenplatformen van waaruit wij jouw diensten, middels structurele mediacampagnes, onder de aandacht brengen.