10 oktober 2016

Speciale feestaanbieding van Kek Mama

Het is feest bij Kek Mama. Al maanden stijgt de abonnee-oplage fors, een heel bijzondere ontwikkeling in deze tijd. Ook is het online bezoek enorm gestegen sinds de lancering van het nieuwe online platform Kekmama.nl. Kek Mama viert dit feest graag ook met jou en heeft daarom een aantrekkelijke propositie.

In Kek Mama 13 en 1 besteedt Kek Mama aandacht aan decemberstress, kindermode (buitenspelen en feestshopping), mode voor moeders (winterjassen en feestkleding), mooie reisverhalen (cruise met je kinderen) en fijne woonshoppings.

Propositie
Kek Mama Feest XL
Adverteer met een 1/1 pagina in Kek Mama editie 13 en een 1/1 pagina in Kek Mama editie 1 en je krijgt een online advertorial, een online nieuwsbrief item en een social post cadeau t.w.v. € 5.365.

Pakketprijs: normaal €17.579,-. Nu voor €12.214,-.

Het aanleveren van advertenties kan tot en met maandag 7 november 2016.

Voorwaarden
Deze actie betreft een eindejaarsactie. Voor de inkoop van toekomstige campagnes kunnen daarom geen rechten worden ontleend.
De uitingen worden vooraf beoordeeld door Sanoma en kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd.
Niet geldig in combinatie met andere acties.
Bureaukorting is van toepassing.
MC korting is niet van toepassing.
Plaatsing op basis van beschikbaarheid.
Meefeesten?
Voor meer informatie over deze propositie of overige advertentiemogelijkheden van Kek Mama, neem dan contact op met je accountmanager of met accountmanager Parenting Christine van Achterberg, christine.vanachterberg@sanoma.com.

credit: Mark Groeneveld (fotografie), Jasmjn Braber (styling)