24 september 2015

Spijkers en Spijkers ontwerpen exclusieve tas voor Margriet

Exclusief voor weekblad Margriet hebben modeontwerpers en tweelingzussen Truus en Riet Spijkers, van het merk Spijkers en Spijkers, een damestas ontworpen. De tas is vanaf vandaag, in beperkte oplage, alléén verkrijgbaar voor bestaande en nieuwe abonnees van Margriet.

Leontine van den Bos, hoofdredacteur van Margriet: “Margriet geeft informatie, tips, adviezen en zorgt voor herkenning op tal van gebieden die voor de vrouw van belang zijn, zodat zij zo veel mogelijk van haar leven kan genieten. Iets wat ook de tweelingzussen Spijkers en Spijkers heel belangrijk vinden. Met het label SIS by Spijkers en Spijkers willen de modezussen vrouwen stimuleren het maximale uit zichzelf te halen. Daarom zijn wij heel blij met deze prachtige Spijkers en Spijkers-tas die exclusief voor Margriet is ontworpen en die dus níet in de winkel te koop is. Al eerder werkte Margriet samen met beroemde designers zoals Mart Visser en Jan Taminiau.”

Stijlvol en praktisch

Spijkers en Spijkers zijn onder meer bekend van hun shows op de Fashionweeks in Amsterdam, Parijs, Londen en Milaan. Hun creaties worden verkocht in Europa, het Midden- en Verre Oosten, Australië en de Verenigde Staten. Ook koningin Máxima draagt hun kleding. De voor Margriet ontworpen handtas is dan ook echt voor de Nederlandse vrouw van nu: heel stijlvol en praktisch. “Bij deze tas zijn we uitgegaan van het ‘vorm volgt functie’-principe, dus veel vakjes en ritsjes waar je je spullen overzichtelijk in kunt opbergen. En de tas is lekker groot, zodat hij ook mee kan naar je werk. Hij is gemaakt van twee stoere materialen, sharkskin fabric en prachtig kunstleer, en is daarom ecovriendelijk. We vinden het heel bijzonder dat we deze exclusieve samenwerking met Margriet zijn aangegaan,” aldus Truus en Riet Spijkers. In Margriet 40 staat een uitgebreid stijlinterview met de tweelingzussen.

Bekijk het filmpje met Truus en Riet Spijkers waarin ze vertellen over hun ontwerp.