26 maart 2013

SpinAwards Inspiration Days: bekijk het beste digitale werk van Nederland

Op 26 en 27 maart vinden de SpinAwards Inspiration Days plaats bij MuzyQ in Amsterdam. Tijdens de SpinAwards Inspiration Days wordt het beste digitale werk van het afgelopen jaar getoond. De genomineerden presenteren tijdens de Inspiration Days hun werk aan de jury, kijkers en bezoekers.

De presentaties zijn live te volgen via SpinAwards TV op Spinawards.nl en Sanomamedia.nl, mede mogelijk gemaakt door Sanoma Media. Tussen de presentaties door houdt John Olivieira van Marketing Partnerships interviews met de juryvoorzitters en onder leiding van SpinAwards-voorzitter Stephan Fellinger worden tafelgesprekken gevoerd met gasten uit de digitale media-branche over The Next Revolution, het thema van de SpinAwards dit jaar. Bekijk hier het uitzendschema.

Al het ingezonden werk en de genomineerden zijn te bekijken op: http://www.spinawards.nl/inzendingen. De campagne van T-Mobile & Deezer Music, o.a. op NU.nl is genomineerd in de categorie ‘Cross Media’. Om de campagne goed onder de aandacht te brengen bij de juryleden wordt de campagne location based getarget op NU.nl tijdens de nominatieronde. Tijdens SpinAwards Night op 11 april worden de winnaars van de zilveren en gouden SpinAwards bekend gemaakt. Kaarten voor het feest kun je binnenkort bestellen via www.spinawards.nl.

Video-interviews SpinAwards