https://www.youtube.com/watch?v=AhSFfTbXsDA

25 september 2014

Start het nieuwe woonseizoen op de Woonbeurs

Dé grootste consumentenbeurs op gebied van home deco vindt dit jaar van 30 september t/m 5 oktober plaats in de Amsterdam RAI. 70.000 bezoekers op zoek naar inspiratie en trends in de woonbranche. Je kunt er volop inspiratie opdoen in unieke en levensgrote woonhuizen van Nederlands mooiste woonbladen als vtwonen, ariadne at Home en Eigen Huis & Interieur. Benieuwd naar wat de woonmerken voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak in de business lounge.

Beleving

De Woonbeurs staat garant voor een hoge kwaliteit van deelnemers en presentaties en creëert zo een uitstekende omgeving om je product/merk live te presenteren. Zo is de beurs dé plek om in één week drie doelgroepen – consumenten, professionals en pers – tegelijkertijd te bereiken.

Doelgroep

De Woonbeurs bezoeker is actief bezig met het inrichten, bouwen, verbouwen en/of aankopen van zijn huis en heeft hiervoor budget gereserveerd. Vorig jaar kwamen 67.000 koopkrachtige bezoekers, uit het hele land, naar de beurs. Hier vinden zij de informatie en inspiratie om direct of na afloop van de beurs een aankoop te doen. De Woonbeurs is echt een dagje uit en duurt gemiddeld vier uur of langer.

Primeurs

Er zijn dit jaar een aantal primeurs. Zoals het XLUX- district, voor inspiratie op het gebied van wonen in luxe en comfort,  het Garden District, een groene plek op de beurs voor inspiratie op het gebied van tuin en buitenleven en 4 nieuwe adviespleinen voor professioneel woonadvies. In het weekend vindt tevens een unieke beleving plaats, de eXperienzzz, voor de nieuwste innovaties op het gebied van beeld en geluid te zien.

Contact business lounge Woonbeurs

Benieuwd naar wat onze woonmerken voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met je accountmanager voor een persoonlijke afspraak in de business lounge.

Woonbeurs Amsterdam 2013 compilatie