14 april 2015

Startpagina Search goes Sanoma

Na een succesvolle uitrol op het Startpagina netwerk en Overzicht.nl vorig jaar, is Startpagina Search nu ook beschikbaar op NU.nl, Viva.nl & Goeievraag.nl. Hiermee breidt Startpagina Search haar bereik nog verder uit en biedt adverteerders de mogelijkheid hun zichtbaarheid te vergroten.

In het najaar van 2014 heeft Startpagina haar zoekmachine Startpagina Search al uitgerold over de 6000 sites van het Startpagina netwerk en op de sites van Overzicht.nl. Op deze platformen is gebleken dat gecureerde content ook van toegevoegde waarde is. Vanuit dit beginsel is gekozen voor verdere uitbreiding van Startpagina Search over andere websites van Sanoma.

Human touch

De kracht achter Startpagina Search is de human touch die de redactie legt over de content in de zoekmachine. De bezoeker vindt resultaten die echt relevant zijn voor zijn/haar interessegebied. Op de platformen NU.nl, Viva.nl en Goeievraag.nl liggen deze behoeften anders dan bij de Startpagina-bezoeker. De redactie van Startpagina zorgt er daarom voor  dat op elk van die sites de content goed aansluit bij de specifieke doelgroepen. Daarnaast worden bezoekers door content op de homepage van de websites gestimuleerd om de zoekfunctie te gebruiken. Dit biedt voor adverteerders de mogelijkheid hun zichtbaarheid te vergroten binnen de Search-platformen van andere Sanoma websites.

Contact Startpagina Search

Benieuwd wat Startpagina Search voor jouw merk kan betekenen? Neem contact op met sales.nl@sanoma.com.