http://media.zie.nl/e/?v=m1nzdrfffj67&sanoma_poster_url=http%3A%2F%2Fmedia.zie.nl%2Fm%2Fm1nzdrfffj67_m.jpg

25 april 2013

Startpagina Search succesvol van start

Gerichter verkeer en een hogere conversie – dat is het effect van de nieuwe zoekmethode van Startpagina. De eerste resultaten zijn veelbelovend. 

Startpagina is voor veel mensen hét startpunt voor hun zoektocht op internet. Dagelijks bereikt de site een miljoen unieke bezoekers. De redactie is altijd op zoek naar de beste links op het internet, zodat bezoekers snel een overzicht hebben van relevante sites over populaire onderwerpen als mode, vakantie, nieuws en andere actuele thema’s.

Onlangs heeft Startpagina een nieuwe manier van zoeken geïntroduceerd: Startpagina Search. Via de bekende Startpagina zoekbox komen gebruikers niet alleen sneller en gemakkelijker bij de bestaande links en blokken van Startpagina, maar krijgen ze ook een breder en relevanter aanbod bij zoekopdrachten.

De eerste commerciële resultaten zijn positief. Startpagina Search zorgt voor gerichter verkeer op de links. De bezoeker bevindt zich dieper in de funnel en dit zorgt voor een hogere conversie. De nieuwe zoekfunctionaliteit is nog volop in ontwikkeling, maar dit eerste mooie resultaat is veelbelovend.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk het filmpje voor een demonstratie en probeer het daarna eens zelf uit op www.startpagina.nl.

Meer info over Startpagina en de commerciële mogelijkheden: Benham Kaveh, behnam.kaveh@sanoma.com of 088-5566317.