11 januari 2012

Stemmen Holland Beauty Awards van start

Het stemmen voor de Holland Beauty Awards gaat weer beginnen. De Holland Beauty Awards powered by ICI PARIS XL zijn in 2010 in het leven geroepen door de glossy magazines en -sites van Sanoma Media. Anderhalf miljoen Nederlandse vrouwen mogen vanaf morgen bepalen welk beautyproducten een award verdienen.Het grote glossy-beauty-platform van Sanoma Media geeft met dit initiatief niet alleen de beautyindustrie de erkenning die het toekomt, het betrekt haar enorme lezersgroep nog beter bij alle ontwikkelingen in de beautywereld. Een deskundige jury doet weliswaar de voorselectie uit de honderden nieuwe beautyproducten, het zijn de anderhalf miljoen lezeressen van de bladen en bezoekers van de sites die de definitieve keuze maken.


De jury


De jury, bestaande uit onder meer de hoofd- en beautyredacteuren van Cosmopolitan, Beau Monde, Grazia, Marie Claire, Nouveau en Styletoday, hebben alle nieuwe beautyproducten van 2011 getest. Geen arm lieten ze ongescrubt, geen nagel ongelakt. Zij hebben inmiddels bepaald welke producten een nominatie verdienen.

De site


De genomineerde producten zijn terug te vinden op

www.hollandbeautyawards.nl

. Via deze site kunnen lezeressen stemmen op hun favoriet. Via #HBA2012 is Holland Beauty Awards te volgen op twitter.


Het event


En op 7 maart is het dan zover. Dan zullen de Holland Beauty Awards worden uitgereikt tijdens een feestelijk event. De winnende beauty producten mogen vanaf dat moment een jaar lang de titel Winnaar Holland Beauty Award gebruiken en ze worden gepubliceerd in de april-issues van de deelnemende glossy media.