14 oktober 2014

Ster-danseres Igone de Jongh wint de Parel van Nouveau

Luxe glossy Nouveau heeft vanmiddag in het Amsterdamse Intercontinental Amstel Hotel voor de vierde achtereenvolgende keer de Parel van Nouveau uitgereikt. Ook dit jaar ging de onderscheiding naar een vrouw met inhoud en allure. Igone de Jongh, eerste Soliste bij Het Nationale Ballet, werd verkozen tot meest aansprekende persoonlijkheid.

Nouveau-lezeressen konden kiezen uit de twaalf vrouwen die afgelopen jaar in de spotlight hebben gestaan bij Nouveau. Ster-danseres Igone de Jongh ontving een prachtig witgouden collier met Tahiti parel en 24 diamanten uit de Highlights-collectie van Schaap & Citroen. De danseres was opgetogen met haar prijs: “Dit is echt een heel mooie verrassing!”

Juwelen & horloges

In het bijzijn van een selecte groep genodigden werd op deze gelegenheid ook de zesde editie van de Juwelen & horloges special gelanceerd. Een jaarlijks terugkerend extra uitgave van Nouveau. Een special boordenvol prachtige juwelen met diamanten, parels en edelstenen, schitterende horloges voor vrouwen en mannen, stijlvol gepresenteerd.

Brigitte Speekman, hoofdredacteur van Nouveau: “Het is een verleidelijke special, heerlijk om bij weg te dromen.”

 

Foto-impressie Nouveau Juwelen & Horloge Event